Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací | Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Nejsou to jen ingredience, které zodpovídají za konečný vzhled, chuť a aroma Becherovky. Důležitou roli ve výrobním procesu hraje zrání nápoje v dubových sudech. A my jich máme mnoho - malé, tmavé z počátku tohoto století, ale také obrovské pouze několik let staré. Před konečnou filtrací a před stáčením do lahví stráví Becherovka několik týdnů v těchto sudech, aby se trochu usadila, uzrála a zjemnila. Během těchto týdnů v sudech, ale i později v lahvích se Becherovka mírně a pomalu mění.
Miniatura Karlovarské Becherovky v lahvičce charakteristického tvaru
1 cl miniuatura Becherovky s originálním a praktickým kalíškem
Dárkové balení Becherovky s originálními skleničkami