Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací | Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Katalog
Červené víno
Tmavě rubínová barva s purpurovými odlesky a vynikající viskozitou. Čistá vůně ovocné zavařeniny, povidlového koláče s mákem a sušených švestek. Chuť je plná s hebkou, poddajnou tříslovinou, která tvoří osobitou tělnatost a hedvábnost. Velmi dlouhá, teplá dochuť.
Perfektní dárek k 20letým výročím i pro opravdové požitkáře. Dalva 20-leté Tawny Porto v dřevěném boxu. Velmi bohaté aroma pomeranče, koření a sušených fíků, na patře velmi svěží, ovocné, elegantní s dlouhým závěrem, v němž můžete cítit kávu a skořici.
Víno s velice lahodnou příchutí po zralém ovoci. Není potřeba dekantovat. Obsahuje SO2. Láhev může být otevřená velmi dlouho, aniž by došlo ke změně kvality vína.
Domaine du Pere Pape je solidní ambiciozní víno, které vydrží skvělé léta. Zrálo 12- 18 měsíců v sudech a tancích, oproti jiným Chateauneuf má vyšší podíl Syrahu (15-20% v závislosti na ročníku).
Madeira vyrobena smícháním odrůd Negra Mole, Triunfo a Complexa. Toto víno je lahvováno tři roky po sklizni a běžně po dvou letech v dubových sudech.
Dalva Tawny Porto jemně načervenalé barvy s aroma čerstvého a sušeného ovoce s náznakem vanilky, na patře velmi dobře vyvážené, v závěru chuť třešní.
Dalva Colheita 1985 ořechové až jantarové barvy, výrazná vůně perníku, rozinky, vdolky, skořice a muškátový oříšek, v chuti sušené ovoce, citrusy a ořechy.
Dalva Colheita 1990 oranžové barvy s jantarovými odstíny, ve vůni tóny citrusových plodů, černého pepře, koření a dotyk medu. Na patře bohaté a dobře vyvážené s překvapivě dlouhou dochutí vzhledem k mladosti.
Dalva Colheita 1991, ve vůni tóny sušeného ovoce, ořechů, sušených fíků, hřebíčku a medu. Na patře sametové s vyváženou kyselinkou, dlouhý závěr. Můžete vypít okamžitě nebo archivovat více než deset let.
Dalva 30-leté Tawny Porto v dřevěném boxu. Teplá cihlově červená barva, intenzivní a komplexní aroma pomerančové kůry, kávy, karamelu a oříšků. Velmi bohaté a krémové na patře, připomíná konzervované citrusy, tabák a koření. Velmi dlouhý závěr.
Dalva Colheita 1997 tmavě granátové barvy, ve vůni tóny sušených švestek, višní a fíků. Na patře střední tělo, chuť karamelu a lískových oříšků, dobře vyvážená kyselinka, dlouhý závěr. Můžete vypít okamžitě nebo archivovat více než deset let.
Dalva Colheita 1999, ve vůni tóny sušených švestek, karamelu a tabáku. Na patře střední tělo, dobře vyvážená kyselinka, dlouhý závěr. Můžete vypít okamžitě nebo archivovat více než deset let.
Třešňově rudé víno se zlatavým nádechem. Aroma je ovocné s náznaky horských bylinek, vanilky a kokosového ořechu. Chuťově hladké aromatické víno s čerstvou a vytrvalou dochutí.
Chianti Classico s nejvyšší klasifikací DOCG. Limitovaná produkce pouze 6.600 lahví ročně! Velmi vydařené víno intenzivní rubínové barvy suché, ale jemné a plné chuti s vůní třešně a černého rybízu.
Díky tradičnímu způsobu výroby se jedná o skutečně aristokratická vína. Brunello má intenzivní rubínovou barvu s fialovými odlesky. Ve vůni naleznete kombinaci zralého černého ovoce, koření a dubového sudu. Chuť je plná, sametová, velmi intenzivní, s kořenitými tóny a taniny v závěru. První ročník Brunello di Montalcino vyrobilo vinařství Castello Banfi...
Klasické Chianti z hroznů Sangiovese pěstované v nadmořské výšce 350-400 m.n.m. Intenzivní rubínová barva, nádherně kořenistá vůně a bohatá struktura černého ovoce.
Dvojice skvělých vín oceňovaného vinařství Cheval Quancard z Bordeaux v pěkné dřevěné bedýnce. Ideální dárek pro milovníka veslkých francouzských vín. Tradiční suché červené s buketem černého ovoce a velkým tělem. Klasické provedení bílého bordeaux - suché, decetní na nosu, plné na patře s dlouhým závěrem.
Intenzivní a elegantní Brunello di Montalcino Podere Brizio
Argentinské červené víno typicky argentinské odrůdy Malbec se sytě tmavě červenou barvou s fialovými odlesky. V chuti jsou cítit vzrušující tóny fialky a grafitu přecházející k plné šťavnatosti sušených višní a čerstvých jahod. Jemný střed patra ponechává místo zrnitým taninům a jemné směsi spařených bylin, v závěru se zvětšuje. Víno zraje 12 měsíců v...
Dubonet je jedním z nejznámějších francouzských vín na bázi aperitivu, který pochází z bohatých vinic slunného Rousillonu v jižní Francii. K jeho výrobě se používá několika druhů vín, pocházejících z pečlivě vybraných hroznů, výrazné aróma mu dodává směs bylin a více než tříletý proces zrání ovlivňuje jeho konečnou výjimečně lahodnou chuť.
Ročníkové portské z roku 1967 od rodiny s největší sbírkou vzácných ročníků. Tuto Colheitu můžete vypít hned nebo archivovat po několik desetiletí.
Ročníkové portské z roku 1968 od rodiny s největší sbírkou vzácných ročníků. Tuto Colheitu můžete vypít hned nebo archivovat po několik desetiletí.
První ročníkové portské tohoto milénia od rodiny s největší sbírkou vzácných ročníků. Tuto Colheitu můžete vypít hned nebo archivovat po několik desetiletí.