Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací | Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Prémiové a raritní giny
Unikátní Swarzwaldský gin vytvořený Montgomery Collinsem za pomoci 47 bylin, koření a květů. Gin který krásně dává vyniknout delikátní chuti jasmínu, levanduli, kubéby a pomelu.
Hendrick's gin je malosériově vyráběným ginem, destilovaným ve skotské přímořské vesnici Girvan. Je plněn do lahví, připomínajících staré lékárenské dózy.
Gin Bombay Sapphire naleznete zejména v barech a koktejlových klubech. Luxusní záležitost pro "fajnšmekry" a profesionály.
Tanqueray je luxusní gin vyráběný tradiční unikátní technikou čtyřnásobné destilace. Velice charkteristická ovocná chuť a bohaté aroma. Jeden z nejlepších ginů na trhu.
OMG je vymazlený, bylinkami bohatý a rukodělně destilovaný gin londýnského typu (bez přidaného cukru - London dry gin).
Prémiový Gin ze Španělska v exkluzivním balení Lucerna s typickou slaností. K jeho výrobě se používají byliny, které najdeme ve středozemní oblasti. Po boku tradičních bylin jako jalovec, horká pomerančová kůra, sevillská pomerančová kůra, citrónová kůra, kardamon a koriandr se používají ne tak typické arbequinské olivy, bazalka, rozmarýn a tymián.
Gin Bombay Sapphire naleznete zejména v barech a koktejlových klubech. Luxusní záležitost pro "fajnšmekry" a profesionály.
Díky svým 100% přírodním složkám, hlavně jahodě a malinám, které dávají ginu růžovou barvu, má Bosfor rosé gin nespornou povahu.
V aroma a chuti ginu určitě pocítíte stopy jinanu, jalovce, pomerančové kůry, skořice či koriandru.
Prémiový Gin ze Španělska s typickou slaností. K jeho výrobě se používají byliny, které najdeme ve středozemní oblasti. Po boku tradičních bylin jako jalovec, horká pomerančová kůra, sevillská pomerančová kůra, citrónová kůra, kardamon a koriandr se používají ne tak typické arbequinské olivy, bazalka, rozmarýn a tymián.
Prémiový gin z toskánských bylin. Používa se klasická „steeping“ destilace. V průměru po 24 hodinové maceraci bylin a koření probíhá destilace. Takto vzniká suchý gin, který je lehčí než tradiční genever, protože nezraje dále v sudech.
Prémiový španělský gin. Le Tribute vzdává poctu průkopníkům, dědictví a výrobnímu procesu. Klade velký důraz na kvalitu a design, což z něj činí moderní, jedinečnou značku, která má unikátní duši i charakter.