Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací | Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
VCR181
Vyrábí se lisováním zmrzlých hroznů sklizených při teplotě - 7 °c a získaný mošt obsahuje minimálně 27 stupňů cukernatosti. Nízká teplota při sklizni má za následek zmrznutí vody v bobulích. Po jejich vylisování je v moštu vysoká koncentrace cukrů, kyselin a aromatických látek. Po vykvašení získáváme víno vyznačující se vysokým obsahem extraktivních látek a zbytkového cukru.
Tento produkt teď není skladem
Objem (ml) | 200 |
Barva | Bílé |
Země původu | Česká republika |
Obsah cukru | Sladké |
Oblast | Morava |
Doporučujeme k zakončení slavnostní tabule jako doplněk k dezertu nebo moučníku.
Velmi koncentrované, kořenité víno s nižší...
310 Kč