Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací | Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Společnost Jean Larnaudie se nachází v kopcovité krajině v městečku Figeac v provincii Quercy v jihozápadní Francii. Oddaná tradiční regionální kuchyni má již více než 60-letou zkušenost v konzervování francouzských pochutin. Foie gras (kachní nebo husí játra) byla v roce 2005 uznána jako součást francouzského národního dědictví.
Lidé z týmů společnosti Larnaudie jsou oddáni své profesi a kontinuálně obohacují a svou vášní přispívají ke klenotu francouzského kulinářství. U Jeana Larnaudieho jsou ještě dnes foie gras vcelku připravována tradiční metodou, a tedy pouze ručně.
Vysoká pozornost je věnována výběru a třídění jater, jejichž kvalita je základní premisou kvality finálního produktu. Jean Larnaudie také nabízí výrobky z řady garantované tzv. IGP Jiho-západ (chráněná známka regionu, kde se nacházejí nejkvalitnější chovy drůbeže) a řady tzv. původ Francie. Obě dvě řady jsou zastoupeny v sortimentu našeho e-shopu včetně posledních novinek, protože Jean Larnaudie respektuje tradici, ale také dokáže inovovat, což oceňují zejména široké řady gurmánů po celém světě.
Delikátní cibulový konfit jako ideální pochoutka k tvrdému aromatickému sýru a červenému vínu
Konfit z bílé fíky jako ideální pochoutka k tvrdému aromatickému sýru a červenému vínu
Dva 40-gramové plátky kachního Foie Gras Larnaudie v bloku.
Husí Foie Gras Larnaudie nejvyšší kvality.
Dva 40-gramové plátky kachního Foie Gras Larnaudie v bloku
Kachní Foie Gras nejvyšší kvality prestižní apelace a s certifikaci Sud-Ouest
Francouzská specialita - jemné šťavnaté kachní vlákna Rillettes
Francouzská specialita - jemné kachní vlákna (Rillettes) s přídavkem 30% kachního Foie Gras
Lahodná husí foie gras z dílny Jeana Larnaudieho s portským vínem.
Lahodná kachní pěna s portského vína z dílny Jeana Larnaudieho. Doporučujeme podávat na křupavý chléb nebo toast.
Lahodná kachní pěna s Armagnacem z dílny Jeana Larnaudieho. Je jemná, mastná s výraznou chutí Armagnacu. Doporučujeme podávat na křupavý chléb nebo toast.
Lahodná Perigordská terina s Louis Roque slivovicí.
Lahodný Perník z dílny Jeana Larnaudieho, ideální pro ochutnávku foie gras ! Pro váš líbivý sladko-slaný okamžik.
Lahodná venkovská terina s lanýžovou šťávou.
Lahodná vepřová terina s papričkami Piquillos a Chorizem.
Lahodné foie gras z dílny Jeana Larnaudieho.
Klasická francouzská delikatesa Magret de Canard - uzená kachní prsa na jemné plátky
Tradiční francouzská venkovská terina od Jeana Larnaudie s prestižní certifikací Label Rouge kterou náleží pouze delikatesám nejvyšší kvality
Tradiční francouzská venkovská terina s lesními hříbky od Jeana Larnaudie s prestižní certifikací Label Rouge kterou náleží pouze delikatesám nejvyšší kvality
Tradiční jemně pikantní francouzská venkovská terina s papričkami Espelette od Jeana Larnaudie s prestižní certifikací Label Rouge kterou náleží pouze delikatesám nejvyšší kvality